Βρίσκετε στην μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα on line έκδοση κοινοχρήστων, με μόλις 3 βήματα θα εκδώσετε τα μηνιαία κοινόχρηστα του κτιρίου σας.

Η εταιρεία Koinonet.gr σας παρέχει άμεση τηλεφωνική υποστήριξη καθημερινά 09:00 πμ με 18:00 μμ  σε κάθε απορία – δυσκολία που τυχών αντιμετωπίσετε τόσο στην καταχώρηση των διαμερισμάτων, χιλιοστών όσο και στην καταχώρηση των μηνιαίων εξόδων.

Βοήθεια εντός της υπηρεσίας on line έκδοση κοινοχρήστων

Η Koinonet.gr σας παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια σε κάθε βήμα της υπηρεσία, δίπλα από κάθε εργασία υπάρχει το σήμα του αγγλικού ερωτηματικού «?» εάν πατήσετε επάνω στο ερωτηματικό θα δείτε μια ολοκληρωμένη βοήθεια για την εργασία που θέλετε να κάνετε ή έχετε δυσκολευτεί

1. Βήμα πρώτο

Εγγραφή στην υπηρεσία, το πεδίο εγγραφής νέου μέλους βρίσκετε επάνω από την είσοδο μελών της υπηρεσίας και αναφέρετε ως «Δωρεάν εγγραφή νέου Χρήστη», καταχωρήστε τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή, στα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτική η καταγραφή των στοιχείων που ζητούνται.
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθότητα των στοιχείων του ακινήτου διότι αυτά δεν μπορούν να τροποποιηθούν στο μέλλον.
Με την εγγραφή στην υπηρεσία on line έκδοση κοινοχρήστων της koinonet.gr θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης στο email που έχετε καταχωρήσει στην εγγραφή στην υπηρεσία.
Στο τέλους του email θα βρείτε link με το οποίο θα ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας.

2. Βήμα δεύτερο

Πατώντας επάνω στο link του email μεταφέρεστε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας on line έκδοση    κοινοχρήστων της koinonet.gr, και ενεργοποιείτε η εγγραφή σας στην υπηρεσία, με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.
Από τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και προχωρείτε στη αγορά του.
Εάν η αγορά πακέτου γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνετε άμεσα
Εάν η αγορά πακέτου γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράφετε και τον κωδικό σύμβασης που σας έχει αποσταλεί με email, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνετε εντός 3 ημερών.

3. Βήμα τρίτο

Καταχωρείται τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας – κτιρίου, καταχωρείται τα έξοδα, εκτυπώνεται τα κοινόχρηστα σας

Online κοινόχρηστα πολυκατοικιών

… εύκολα … γρήγορα

… πολύ οικονομικά