On line έκδοση κοινοχρήστων πως γίνετε.

Η on line έκδοση κοινοχρήστων είναι υπηρεσία όπου ο πελάτης – μέλος καταχωρεί και εκτυπώνει τα μηνιαία κοινόχρηστα της πολυκατοικίας του από το σπίτι, την εργασία του ή από οπουδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε υπολογιστή. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την λειτουργία της υπηρεσίας, ή απαιτήσεις σε γνώσεις  υπολογιστών ή εκτυπωτών .

Γιατί koinonet.gr στην έκδοση κοινοχρήστων - online κοινόχρηστα.

Η koinonet.gr είναι διαδικτυακή πλατφόρμα που αφενός δεν είναι απρόσωπη, αφετέρου υποστηρίζεται από μεγάλη εταιρεία του χώρου με πολυετή πείρα στην έκδοση κοινοχρήστων – Κοινόχρηστα πολυκατοικιών. Παρέχει συνεχή, αδιάκοπη και αξιόπιστη 24 ωρη κάλυψη 365 μέρες το έτος για την έκδοση και εκτύπωση στα κοινόχρηστα πολυκατοικίας – κτιρίου χωρίς κόπο και με γρήγορες διαδικασίες. Είναι πλήρως ενημερωμένο πρόγραμμα κοινοχρήστων και πολύ εύκολο στην χρήση του
Τα κοινόχρηστα της Koinonet.gr εμπιστεύονται μερικές χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου (πελάτες της koinonet.gr).

Δοκιμαστική περίοδο στο πρόγραμμα κοινοχρήστων.

Η koinonet.gr σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο με την εγγραφή ως νέο μέλος, με την εγγραφή σας στην διαδικτυακή πλατφόρμα κοινόχρηστα πολυκατοικιών δεν έχετε υποχρέωση αγοράς πακέτου.

Οικονομία με τα online κοινόχρηστα.

Τα κοινόχρηστα πολυκατοικιών στην online έκδοση είναι κατά 70% οικονομικότερα από να τα εκδώσετε σε εταιρεία κοινοχρήστων, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εκδόσεων μέσα στο έτος. Επιπλέον η Koinonet.gr είναι η οικονομικότερη πλατφόρμα έκδοσης κοινοχρήστων, κοινόχρηστα με τιμή από 20 ευρώ το έτος, δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο

Χώρες εξυπηρέτησης.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της koinonet.gr εξυπηρετεί Ελλάδα και Κύπρο, έτσι σε όποια απομακρυσμένη πόλη ή χωριό της Ελλάδας ή της Κύπρου βρίσκεστε,μπορείτε να εκτυπώσετε με ταχύτητα και ευκολία τα κοινόχρηστα του κτιρίου – πολυκατοικίας.

Αλλαγή διαχειριστή.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα online κοινόχρηστα σας δίνει την επιλογή αλλαγής διαχειριστού προκειμένου να υπάρχει συνέχεια τόσο στο αρχείο των κοινοχρήστων όσο και τον τρόπο έκδοσης των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας.

Εύκολο και αξιόλογο πρόγραμμα κοινοχρήστων.

Το πρόγραμμα κοινοχρήστων που χρησιμοποιεί η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι αντίγραφο του προγράμματος της εταιρείας που έχει στο δικό της λογισμικό για τα κοινόχρηστα πολυκατοικιών πελατών της, φέρει πιστοποίηση ISO 9001:2008. Απαρτίζεται μόνον από δύο φόρμες συμπλήρωσης δεδομένων, εκ των οποίων η μια φόρμα των διαμερισμάτων συμπληρώνεται μόνον μια φορά κατά την εγγραφή στην υπηρεσία και την συμπλήρωση των διαμερισμάτων.

Απαιτήσεις υπολογιστή.

Όπως έχουμε προαναφέρει η koinonet.gr είναι διαδικτυακή πλατφόρμα online κοινόχρηστα, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προκειμένου να εκδώσετε τα κοινόχρηστα πολυκατοικίας, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κοινός εκτυπωτής Α4 προκειμένου να εκτυπώσετε τα έντυπα των κοινοχρήστων.
Στην περίπτωση που δεν υπάρχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Acrobat πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε δωρεάν, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει στην εκτύπωση για τα κοινόχρηστα.

«Πράσινη» η koinonet.gr.

Με ιδιαίτερο σεβασμό και ευαισθητοποίηση στο περιβάλλον, η εταιρεία σας παρέχει την δυνατότητα αποστολής με e-mail των μηνιαίων εξόδων της πολυκατοικίας στους ενοίκους, αποφεύγοντας την εκτύπωση εντύπων για τα κοινόχρηστα πολυκατοικίας. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να δείτε τα τελικά αποτελέσματα των υπολογισμών στην οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να προβείτε σε εκτύπωση των κοινοχρήστων πολυκατοικίας

Τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση δυσκολίας.

H koinonet.gr είναι η μόνη διαδικτυακή πλατφόρμα που διαθέτει τηλέφωνο επικοινωνίας, παρέχει συνεχής καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη στην έκδοση κοινοχρήστων σε όποιον πελάτη – μέλος την ζητήσει. Υποστηρίζει τα μέλη – πελάτες με το τηλεφωνικό κέντρο 50 γραμμών χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές με πλήρως εξειδικευμένο τηλεφωνικό προσωπικό προκειμένου άμεσα και με λεπτομέρεια να λύσει κάθε απορία – δυσκολία που αντιμετωπίζουν τόσο στα κοινόχρηστα όσο και στην εγγραφή νέου μέλους.

Ώρες επικοινωνίας.

Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00 πμ έως 18:00 μμ.

Βοήθεια εντός της εφαρμογής.

Σε κάθε καταχώρηση που πρέπει να κάνετε στην εφαρμογή κοινόχρηστα πολυκατοικίας υπάρχει το σύμβολο του αγγλικού ερωτηματικού που παρέχει βοήθεια για κάθε απορία η δυσκολία αντιμετωπίσετε.

Αρχείο κοινοχρήστων που έχουν εκδοθεί.

Η υπηρεσία κοινοχρήστων της koinonet.gr διατηρεί σχολαστικό αρχείο όλων των εκδόσεων κοινοχρήστων που έχετε υλοποιήσει.

Προσωπικά δεδομένα η ανάρτηση των κοινοχρήστων

Τα δεδομένα που αναγράφονται στον πίνακα των κοινοχρήστων αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία συνιστούν αρχείο προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 2 εδάφιο ε του ν. 2472/1997. Η συλλογή και η καταχώρισή τους σε κατάσταση είναι νόμιμη και μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς τη συγκατάθεση των συνιδιοκτητών, εφόσον είναι αναγκαία για την εκτέλεση της συμβατικής υποχρέωσης που υπέχουν οι συνιδιοκτήτες προς καταβολή των κοινοχρήστων χρεών, (άρθρο 5 παρ. 2 εδάφιο α). Συγκεκριμένα η συλλογή και η καταχώρισή τους από τον διαχειριστή υπεύθυνο της επεξεργασίας είναι απαραίτητη, τόσο προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι συνιδιοκτήτες για τις προσωπικές τους οφειλές, όσο και για το εάν έχουν εξοφλήσει όλοι οι συνιδιοκτήτες την συμβατική τους υποχρέωση προς καταβολή των κοινοχρήστων που τους αναλογούν. Για να αποφευχθεί η ανακοίνωση και η μετάδοση των προσωπικών δεδομένων των συνιδιοκτητών που περιλαμβάνονται στην κατάσταση των κοινοχρήστων σε τρίτους είναι σκόπιμο η κατάσταση αυτή να αναρτάται σε χώρο της πολυκατοικίας μη προσβάσιμο σε τρίτους πλην των ενδιαφερομένων συνιδιοκτητών. Εάν τούτο δεν είναι δυνατόν να γίνει πρέπει η ανάρτηση να πραγματοποιείται σε χώρο όπου η πρόσβαση επισκεπτών είναι δυσχερής (π.χ. στον τοίχο της σκάλας του πρώτου προς το δεύτερο όροφο ή στον τοίχο της σκάλας μεταξύ ισογείου και υπογείου). Όσον αφορά τη διαγραφή των ονομάτων των συνιδιοκτητών που έχουν εξοφλήσει τα κοινόχρηστα που τους βαρύνουν, η διαγραφή αυτή από τον διαχειριστή γίνεται προς ενημέρωση του αρχείου, και είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν. 2472/1997.
Βλ. αποφάσεις της Αρχής: 75/2002, 35/2006.

Online κοινόχρηστα πολυκατοικιών

… εύκολα … γρήγορα

… πολύ οικονομικά