Η koinonet.gr ανήκει στις διαδικτυακές εταιρείες κοινοχρήστων, είναι διαδικτυακή εφαρμογή, πρόγραμμα κοινοχρήστων πολυκατοικιών που μπορείτε να κάνετε την έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας (υπολογισμός κοινοχρήστων), καθώς και την εκτύπωση τους από τον υπολογιστή του σπιτιού σας, της εργασίας σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας 365 ημέρες το χρόνο, πολύ γρήγορα, και πολύ οικονομικά, μπορείτε να τυπώσετε ή να στείλετε με email τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις σε έναν απλό εκτυπωτή A4.

Σε αντίθεση με τα κατά τόπους γραφεία κοινοχρήστων, το κόστος στην koinonet είναι ιδιαίτερα χαμηλό ξεκινώντας από μόλις 20€ το έτος, σας παρέχει 24ωρη συνεχή και αδιάκοπη εξυπηρέτηση. το πρόγραμμα κοινοχρήστων πολυκατοικιών που χρησιμοποιείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα είναι πιστοποιημένο και εξασφαλίζει ότι ο υπολογισμός κοινοχρήστων γίνετε με αξιοπιστία.

 

Με την εγγραφή ως νέος χρήστης η koinonet παρέχει αυτόματα δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, κάνετε εγγραφή και δοκιμάστε την διαδικτυακή εφαρμογή δωρεάν
Online πρόγραμμα κοινοχρήστων

κοινόχρηστα online Κύπρος

κοινόχρηστα online Ελλάδα

H εταιρεία Koinonet.gr έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εφαρμογή, τις σελίδες, και τον τρόπου λειτουργίας του ιστότοπου.
Η koinonet.gr είναι στις μεγαλύτερες διαδικτυακά εταιρείες κοινοχρήστων με on line έκδοση κοινοχρήστων σε Ελλάδα και Κύπρο, με χαμηλό ετήσιο κόστος στην έκδοση κοινοχρήστων που ξεκινά μόλις από 20 ευρώ με απεριόριστες εκδόσεις ανά έτος, κοινόχρηστα πολυκατοικιών όλο το 24 ώρο χωρίς κόπο και ιδιαίτερες γνώσεις.
κοινόχρηστα online Κύπρος, η koinonet.gr ειδικά για τους πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο μετατρέπει τα τετραγωνικά ή την αξία του διαμερίσματος σε χιλιοστά προκειμένου να γίνονται η υπολογισμοί κοινοχρήστων με μεγαλύτερη ευκολία, Αποστείλετε email τα τετραγωνικά ή την αξία των διαμερισμάτων και η εταιρεία θα τα μετατρέψει δωρεάν σε χιλιοστά
on line έκδοση κοινοχρήστων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αναλυτική και ασφαλής εφαρμογή για τα δεδομένα του κτιρίου.

 

Η μοναδική διαδικτυακή εταιρεία on line έκδοση κοινοχρήστων που δεν είναι απρόσωπη, αλλά παρέχει συνεχή καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη σε τεχνικό επίπεδο, από μηχανολόγους έμπειρους στα κοινόχρηστα.
Kάνετε δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία κοινόχρηστα πολυκατοικίας (κοινόχρηστα online) προκειμένου να σας ενεργοποιηθεί η περίοδο δωρεάν χρήσης

Ενημερώστε με e-mail τον κάθε ένοικο της πολυκατοικίας για τα κοινόχρηστα, εύκολα – γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Απεριόριστο ιστορικό εξόδων (κοινόχρηστα) με απεριόριστο αρχείο κράτησης προηγουμένων εκδόσεων

 

Πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή – το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet

Η υπηρεσία Koinonet σας παρέχει και την δυνατότητα αλλαγής διαχειριστή του κτιρίου προκειμένου η υπηρεσία να μπορεί να έχει συνέχεια.
Τηλεφωνική υποστήριξη καθημερινά από 09:00 πμ έως 18:00 μμ εκτός Σαββάτου και Κυριακής για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, ή αποστολή e-mail στο [email protected]
Τεχνική υποστήριξη στα κοινόχρηστα πολυκατοικίας από μηχανολόγους της εταιρείας, τόσο για τα χιλιοστά του κτιρίου – πολυκατοικίας, όσο και τα έξοδα.
Η έκδοση κοινοχρήστων της koinonet.gr καλύπτει απόλυτα και με ακρίβεια όλα τα είδη θέρμανσης της πολυκατοικίας – κτιρίου.

 

Η Εταιρεία koinonet ιδρύθηκε με σκοπό να ενσωματώσει στην λειτουργία των πολυκατοικιών την νέα πραγματικότητα, που είναι, on line υπολογισμοί κοινοχρήστων.

Η koinonet, ως νέο μέλος στην υπηρεσία κοινόχρηστα στο ίντερνετ, αποτελεί την συνέχεια μας επιτυχημένης πορείας ενός ομίλου Εταιρειών σε κοινόχρηστα, σε όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών και όχι μόνο, τα τελευταία 30 χρόνια.

Η καθημερινή ενασχόληση με την έκδοση κοινοχρήστων και κυρίως η ανάγκη επίλυσης προβλημάτων επιμερισμού εξόδων για λογαριασμό πελατών (στηριζόμενοι στους Νόμους και τους Κανονισμούς των πολυκατοικιών), έχουν λειτουργήσει ως μια σημαντική πηγή γνώσεων – πληροφοριών για την κατασκευή του προγράμματος της Koinonet.

Οι προβληματισμοί που συνέβαλαν στην υλοποίηση της Koinonet ήταν:

  • Ο περιορισμένος χρόνος ενασχόλησης των περισσοτέρων ανθρώπων με τα κοινόχρηστα πολυκατοικίας.
  • Η αδυναμία εύρεσης, από μεριά των πελατών, μιας υπηρεσίας, on line υπολογισμοί κοινοχρήστων, που να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία στους υπολογισμούς, ευκολία στην χρήση και το κυριότερο προσβασιμότητα όλο το 24ωρο.
  • Οι ανάγκες των πολυκατοικιών σε απομακρυσμένες περιοχές – πόλεις και νησιά, σε πανελλαδική εμβέλεια, που ήταν αρκετά δύσκολο να εξυπηρετηθούν μέχρι σήμερα.

 

Το πρόγραμμα κοινοχρήστων on line κοινόχρηστα της Koinonet, από το πρώτο έως το τελευταίο πεδίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά με βάση την κάλυψη αυτών των αναγκών.
Είμαστε σίγουροι ότι η υπηρεσία, on line κοινόχρηστα της koinonet, θα γίνει το αναγκαίο εργαλείο και στην δική σας διαχειριστή περίοδο.

Η άνεση και η ευκολία έκδοσης κοινοχρήστων από το σπίτι αποτελεί πλέον ένα πραγματικό γεγονός. Η νέα αυτή υπηρεσία φιλοδοξεί να συμβάλλει στην άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας ως προς την έκδοση των κοινοχρήστων από το σπίτι.

Μέσα από την υπηρεσία μας θα μπορείτε να διαχειριστείτε πλέον τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας από τον υπολογιστή του σπιτιού σας με τρία  «κλικ».

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα εκδίδοντας κοινόχρηστα από το σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Γίνετε συνδρομητής σε εμάς και επωφεληθείτε της προσφοράς μας κερδίζοντας 5 ημέρες επιπλέον χρήση του συστήματός μας με κάθε νέα εγγραφή.